Zalen 

 

Gundisalva zaal (refter):

De Gundisalvazaal, de oorspronkelijke refter, is onze trots en het middelpunt van het Centrum. Haar overweldigende grote ramen met het uitzicht op de bomen en oude wasboerderij van de nonnen bieden een prachtig decor. Het is een ruime zaal met veel daglicht die de bijeenkomst met zekerheid een bijzondere uitstraling zal geven.

Zuster Agnes zaal:

De Zuster Agnes zaal, de oorspronkelijke keuken, leent zich bij uitstek voor een meer intieme bijeenkomst. Deze ruimte is geschikt voor vergaderingen en wordt ook vaker als ontvangst-, pauze- of lunchruimte gebruikt naast de Gundisalva zaal

Augustina zaal (conferentieruimte):

De Augustinazaal, een conferentieruimte op de eerste verdieping, heeft een besloten en zakelijk rustiek karakter en is de perfecte ambiance voor een kleinschalige workshop of vergadering.

Columba zaal:

De Columba zaal op de eerste etage is geschikt voor presentaties, workshops, trainingen en meditatiebijeenkomsten tot 8 personen. Deze ruimte heeft een adembenemend uitzicht op de monumentale druivenkas, binnentuin en kapel van het klooster. 

Dominicus zaal:

Deze zaal op de tweede verdieping is geschikt voor het geven van trainingen, workshops, vergaderingen en meditaties en is voorzien van een beamer en een presentatiescherm. Markant detail: uw evenement vindt plaats op de oude was- en droogzolder van de zusters.

Groepsruimte Samen Doen

De groepsruimte is gelegen in de oude tuinmanswoning van het klooster. Deze ruimte is geschikt voor presentaties, workshops, trainingen en meditatiebijeenkomsten tot 12 personen. 

CONTACT

Centrum 't Ven
Schoolweg 148
5916 PL Venlo

info@centrumhetven.org

+31 (0)77 77 033 90

4 + 15 =

© 2019 Stichting Centrum 't Ven

design by: Joep van der Putten 

© 2019 Stichting Centrum 't Ven

design by: InnoVen - Serving your identity

Share This